Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2020.11.29 - 13:20:15 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: 1 2 [3] 4 5 ... 10
 21 
 skrivet: 2020.11.18 - 03:44:16 
Startat av hemul - Senaste inlägg av hemul
Och här ser du rätt outfit och pose för aktiviteten!  :surprised:

Jag har beställt alltihopa. :nod-yes:


 22 
 skrivet: 2020.11.17 - 01:46:28 
Startat av hemul - Senaste inlägg av hemul
Nästan alla såna där bilder är fel. Jag har läst att magmusklerna också tränas och det kände jag väldigt tydligt själv i början.

Här är ett par mer rättvisande bilder.  :lol:
Idag lyckades jag ta en shoppingrunda på stan med stavar. Och ryggsäck. Det är problemet, att det är svårt att bära ens den lättaste kasse.

 23 
 skrivet: 2020.11.16 - 05:31:14 
Startat av hemul - Senaste inlägg av hemul
Titta vad jag hittade! Nice ass! :sex:


 24 
 skrivet: 2020.11.14 - 16:05:24 
Startat av hemul - Senaste inlägg av hemul
Men fettet utanpå muskelkorseletten motsvarar inte på långa väger volymen på bulan!

Vad bra! Ibland är ju faktiskt vila det bästa. Och stavgång, förstås. :tongue:

 25 
 skrivet: 2020.11.14 - 13:49:06 
Startat av hemul - Senaste inlägg av Subcalva
Fast du gör mig inte besviken  :whink: Att du kan dra in magen betyder ju att du inte har en massa fett inne bland organen. Normalt sett lagrar ju kvinnor fettet utanför buken och män generellt mer innanför. Bara för att man har muminmage betyder det inte per automatik att man har farligt fett.
 :tongue:

Peppar peppar så är jag mycket bättre i foten. Vilket iofs förmodligen beror på att jag knappt tränar och eller går något alls nuförtiden. Det är fortfarande lite ömt och varmt runt leden men håller nu tummarna hårt för att det lägger sig helt och hållet.
 :nod-yes:

 26 
 skrivet: 2020.11.13 - 22:13:09 
Startat av hemul - Senaste inlägg av hemul
Du kommer att bli TJOCK av all osten!  :nod-yes:

Ledsen att göra dig besviken, men jag kan dra in magen jättemycket och jag har muminmage, så det måste vara massor med fulfett där.

Kan glädje dig med att jag har fruktansvärd träningsvärk i ryggen. Hela ryggen, från svanken till skuldrorna. Tror aldrig jag haft det förr. Men det måste vara träningsvärk, är inte speciellt stel eller så, nåt jag annars är van vid att drabbas av. Mitt eget fel. Har börjat gå längre men lite långsammare med stavarna istället för att sprinta korta sträckor nu. Borde vara bättre för mina syften, tänker jag. Igår när jag vaknade var det så där. Tänkte på om det kunda vara den långa stavpromenaden kvällen innan, men beslutade att det berodde på att jag blivit kall under natten, hade sparkat av mig och har dragigt, så sånt händer. Efter en värktablett och normal inomhusrörlighet under dagen hade det släppt till kvällen. Så jag ger mig ut på en lika lång promenad igen. Skulle jag INTE ha gjort!  :clubhead: :laugh:

Rätt häftigt ivf, nu när jag bestämt mig för att det är träningsvärk och inte oroar mig för det. Det visar ju verkligen hur stor del av muskulaturen som fått sig en genomkörare. Är så glad över detta med stavarna. Har inte kunnat gå så här långt utan att få ont i fötter och korsrygg på decennier. Och jag går så mycket bättre utan stavarna också. Känner mig längre, säkert för att jag rätar upp mig och använder magmusklerna. Inne märks det jättemycket att jag står rakare och belastar både benen jämnare, när jag står framför diskbänken t.ex.  :thumbsup:

Ska försöka hålla utkik på Black Friday fast jag hatar det. Ska skaffa riktiga gåstavar. Det är ju värt att satsa på och jag har fattat nu att mina inte är optimala, mest handledsremmen det hänger på. Man ska inte gå och pinhålla i stavarna utan liksom slänga dem efter sig, släppa greppet, och sen fånga upp dem igen och för det krävs mer än enkla remmar. Låter krångligt, men det har visst rätt stor betydelse.

Märkligt ändå, jag gick sex år på rehab. Det mest positiva var när övningarna inte hade någon effekt. De som hade effekt gjorde det värre. Man kan ju tycka att en sjukgymnast borde ha kunna kläckt idén att stavar kanske skulla hjälpa. Inte rocket science direkt - när man väl kommit på det.

 27 
 skrivet: 2020.11.13 - 16:30:34 
Startat av hemul - Senaste inlägg av Subcalva
Mmm 20 gram ost per dag ända till julafton   :yay:

Får väl hoppa över på fastedagarna dock - kanske  :redface:

Jag har inte tappat så väldigt mycket i vikt, cirka 3 kg men nästan 5 cm runt midjan.
Trots att jag eg bara gått upp 3-4 kilo så har det känts i magen på så sätt att jag inte kunnat dra in magen mer än nån cm.
Tror det varit sånt där fulfett runt organen och trots det ringa vikttappet kan jag plötsligt dra in magen.
 :thumbsup:

 28 
 skrivet: 2020.11.13 - 02:14:41 
Startat av hemul - Senaste inlägg av hemul
Är det en kalender med små ostar bakom rutorna? :surprised:

Covid suger fett med stjärt! Speciellt för mig just nu. Men tar det en annan gång. Undrar om det där med C beror på att många "köpte" Paulings teorier - fick han inte Nobelpris två gånger? Under min uppväxt var C grejen! Apelsin skulle man ha när man var förkyld. Sen blev Paulings teorier falsifierade och då kanske skammens rodnad spred sig lite här och där och sedan har ingen tordats ta i det. Och nu kanske det visar sig att det är falsifierarna som blir falsifierade.

Undrar om det kan vara en dosfråga? Man kanske inte körde med så höga doser som Pauling tyckte när man gjorde studier på det?

Jag vet inte mycket heller. Men om man från välrenomerade amerikanska sjukhus vittnar om att patienter som inte hade långt kvar blev bra på ett par dar, då tror jag faktiskt på det. Det finns ju noll och ingenting att tjäna på att mångla C, så varför skulle man ljuga om det?

 29 
 skrivet: 2020.11.12 - 20:23:28 
Startat av hemul - Senaste inlägg av Subcalva
Jag kör fortfarande potatismjöl de dagar jag inte har 2-dagar nuförtiden. Tycker jag har mindre självsprickor men en envis på tummen blir jag aldrig riktigt av med  :cry:

Ja det där med c-vitamin verkar vara väldigt kontroversiellt har jag förstått även om jag inte läst in mig på det ordentligt.

Och covid... suck  :worried: Det är verkligen deppigt nu. Jag köpte en ostkalender idag för att pigga upp december åtminstone  :inlove:

 30 
 skrivet: 2020.11.11 - 00:44:51 
Startat av hemul - Senaste inlägg av hemul
När vi pratar tillskott, kommer du ihåg mina märkliga torrsprickor i handflatan? Förr hade jag supertorra händer på vintern, men det var ju utsidan, huden över knogar och leder som sprack. Fick bukt med det genom att vara noga med handskar och att smörja in mig, trots mitt motstånd mot båda. Men då kom de där konstiga sprickorna i handflatorna istället och de försvann inte på sommarn.

Det blev ju mycket bättre när jag började med potatismjöl, men inte helt bra. Det försvann däremot ett tag efter att jag började snaska C-vitamin i min Covid-panik. Mycket märkligt, både med potatismjölet och C. Huden är lite grov där nu bara, men inga sprickor.

Börjar fundera på om Pauling hade rätt, trots allt. Det är mycket skumt att C verkar vara som ett rött skynke för läkarvetenskapen. T.ex. detta med intravenöst C mot Covid verkar ju ha belagd effekt. En del sjukhus, inte bara i Kina utan även i USA, har ju använt det och det fungerar. Det finns så klart inga långa studier, men om folk som är döende blir friska är det gott nog för mig. När jag läst lite i C-vitaminboken jag fick i present från stället i England där jag köper en del tillskott och kollat upp några referenser blev jag tillräckligt övertygad för att beställa en jätteburk till. Tänker ha en oöppnad burk i reserv så länge Covid varar. Det är inga små doser man ska trycka i sig nämligen och det är ju inte läge att vänta på leverans eller ut på stan och shoppa om pesten drabbar.

Jag kommer också att testa det om jag blir förkyld - vilket just nu är samma sak, man kan ju inte veta om det är Covid. Det verkar belagt att symptomen lindras och sjukdomstiden blir kortare, även om effekten inte är enorm utom för vissa grupper. Jag har alltid långa förkylning, så även en procentuellt liten förkortning gör rätt stor skillnad.

Sidor: 1 2 [3] 4 5 ... 10
Drivs med MySQL Drivs med PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Giltig XHTML 1.0! Giltig CSS!
Sidan skapades på 0.024 sekunder med 17 databasfrågor.