var finns stop-knappen ... jag kan käka en hel 86% kaka ... lätt
![:shy:](https://forum.fetbobba.net/Smileys/bobba/shy.gif)
.
Men med min ny tillsatsnoja, vet jag att den innehåller sojalecetin, så jag gjorde min egen choklad idag.
Cocos (ca. 1 dl) , kakao (2 dl), och sedan olika varianter
1) med stevia ( 1 msk egna torkade blad... det blir inte mycket efter en stund i morteln)
2) med stevia och vanilj ( lite av äkta varan)
3) med 8 russin och krossade makadamianötter ( en halv påse - 40 g) och mandelflarn ( ett näve - var det nu 50 gram kanske)
Man måste vänja sig vid , allt känns så starkt ändå.
Familjen gillar bäst den med nötter
![:smile:](https://forum.fetbobba.net/Smileys/bobba/smile.gif)
, styrmannen gillar inte steviasmak
![:puke1:](https://forum.fetbobba.net/Smileys/bobba/puke1.gif)
och alla ropade efter varför jag inte använde bär !!
![:club:](https://forum.fetbobba.net/Smileys/bobba/club.gif)
Jo, av den enkla anledningen att alla bär var i frysen.
men vi har redan tidigare konstaterat att om man blandar jordgubbar i smeten blir det faktiskt riktigt gott.
Så nästa gång provar jag basen + nötter och jodgubbar .