vad gör ni alla andra ???
Fattar ni inte hur genialisk denna kex är.
Idag testade jag den som pajbotten och kan tala om att godare finns ej.
Min form var ungefär en halvungsplåt och hör och häpna idalinda höftar bara !
Styrmannen rev en regäl hög stureost... skulle det kunna vara 500g
sedan blandade jag i ägg så att konsistensen blev mjuk, denna gången 7 st, men kan man prova sig fram med äggen, en åt gången , tills smeten
är sådan där skedet kan stå ungefär.
sedan kanske 2 dl mandelflarn (krossad mandel och nötter fungerar också, hela fröer likaså)
allt snabbt i hop och in i formen.
225 grader, ca .10 minuter och sedan fyllningen i och ca. 20 minuter till , precis som med vilken paj som hälst.
NU funderar jag på en kaka-variant, med lite kesella och möjligen någon ananas-bit / jordgubbar i .
men skulle vilja få tips om någon neutralara ost ( finns det neutralare än sture
?)
så att botten inte skulle smaka så salt som den gör nu .