Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2019.09.18 - 15:17:25 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: 1 2 [3]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: römmegröt  (läst 15361 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Online Online

Antal inlägg: 30825



Hemsida
« Svara #30 skrivet: 2011.05.26 - 20:15:16 »

:king:
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Nora
Hero Member
*****

Smörklickar: 7
Offline Offline

Antal inlägg: 532



Hemsida
« Svara #31 skrivet: 2011.05.26 - 21:36:52 »

 :nightie:    :sleep:
Loggat

Bra sås reder sig själv ...
Nora
Hero Member
*****

Smörklickar: 7
Offline Offline

Antal inlägg: 532



Hemsida
« Svara #32 skrivet: 2011.05.27 - 21:10:47 »

Nora,  viras semlor har löst våra brödproblem  rätt effektivt http://forum.fetbobba.net/index.php/topic,1652.0.html
Läs på lite, jag använde inte kokos alls utan bara påfiber och hysk.
Ju längre den är i ugnen desto mer skorpa får man på frallan. Med salt = fralla. Utan salt = semla  :nod-yes:

och på brödavdelningen knäckemackan av fröer.


Wiiieeee!! Jag lyckades med frallorna  :w00t: :lick:

Så nu ska jag fixa Noraburgare med Virabröd här i sena kvällen   :nod-yes:   :lick:   

Loggat

Bra sås reder sig själv ...
Corny

*******

Smörklickar: 24
Offline Offline

Antal inlägg: 2558



« Svara #33 skrivet: 2011.05.27 - 23:30:34 »

Noraburgare?  :eeek:
Loggat

Ibland så är man någon annan än den man ser ut att vara.
Nora
Hero Member
*****

Smörklickar: 7
Offline Offline

Antal inlägg: 532



Hemsida
« Svara #34 skrivet: 2011.05.28 - 13:14:48 »

Noraburgare?  :eeek:

Hehehe, ja det är ju så inne nu för tiden att ta nåt recept – ändra en liten smula hit och dit och sedan kalla det för sitt  :biggrin1:

Jag tog blandfärs naturell, måttade ungefär 80 gram i varje burgare, ner i varm stekpanna med mycket smör, sedan några vrid på kvarnen med havssalt och vitpeppar, ett par droppar whorchestersås på varje burgare – låt steka färdigt – klart  :cool:

Jag tog Virabröd och delade i två, lade på en Noraburgare och en klick Tacosås http://www.mathem.se/varor/tacosas/taco-sas-ekologisk-235-g-santa-maria ovanpå innan locket på Virabrödet fick komma på toppen av det hela. Riktigt smarrigt  :lick:  Kan också tänka mig att lite stekt lök och saltgurka kunde gjort sällskap, men det får bli en annan gång.

Förra veckan hade jag helt tomt i frysen för färs  :sosad: Det är lixom inte likt oss, för vi brukar oftast ha åtminstone några paket älgfärs kvar sen höstens jakter ..  Hur som haver, det fanns stora tråg med blandfärs på vår Ica affär och jag köpte först två tråg för några dagar sedan. Färsen smakade bra så jag köpte ett par till tråg i går. Trevligt att ha färs i frysen igen  :nod-yes:

Loggat

Bra sås reder sig själv ...
Sidor: 1 2 [3]   Gå upp
  Skriv ut  

 
Gå till:  

Drivs med MySQL Drivs med PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Giltig XHTML 1.0! Giltig CSS!
Sidan skapades på 0.094 sekunder med 23 databasfrågor.