oops från finska topp-10-lowcarp-resept-listan

Sidor: << < (4/8) > >>

idalinda:

Jag kunde inte låta blir :

Jag har nu testat göra oops med kesella och kan tala om att det fungerade  riktigt bra !

Nu kan alla baka tårta och rulltårta utan krusiduller !

hemul:

Men jag fattar inte. Om det är mindre brödigt, då måste det väl vara mer äggigt eller ostigt?

idalinda:

Visst är det mer äggigt och ostigt, men fungarar som rulltårta och tårta  nästan utan kolisar  :clapgrin:

och jag gör ännu en gång reklam för plättar stekta på stekpannan, de blir helt perfekta, håller bättre samman än vetemjölsplättar dessutom !
och till plättar fungerar den salta philadelphia-degen också .

Fjällmor:

nu har jag gjort "oopsies" som de kallas lite överallt.

macka? japp!

Rulltårta..? mmmm  :lick:

Jag gjorde mina med ica's gream cheese, funkade kanon!

Nästa gång ska jag testa smaksättning  :nod-yes:

 :wave:

Levis:

Jag har oxå testat!

Jag gjorde fläskpannkaka i ugnen, med oops istället för pannakakssmet. Det gick hur bra som helst. Även Saga åt tills hon nästan sprack, så idag var det minsann inte tal om matvägran.

Sidor: << < (4/8) > >>