oops från finska topp-10-lowcarp-resept-listan

Sidor: << < (3/8) > >>

idalinda:

Jag förvarar " brödet" i kylen med bakplåtspapper mellan bitarna.

idalinda:

Jag gjorde en ny sats av oops till sonens födelsedagstårta och använde ingen sötning på degen för jag tänkte att det blir mycket söta saker mellan och på tårtan.
Men det blev inte så som jag trodde, visst åt alla upp och såg glada ut.
Det blir för salt av philadelphia om man inte sötar alls. ( och då är det acceptabelt)

Hemulens hemmaost / marcapone måste testas till nästa tårtbaket.

Men fortfarande kvarstår faktumet att det blir vansinngt goda crepes och " våffeltryckta" fyllda bröd av färdigstekta oops !

hemul:

Men varför inte göra det på vanlig ostmassa eller keso då? Man kan mixa keso så det blir rätt slätt. Eller kvarg (kesella).

idalinda:

 :clapgrin:, jag gör som du lär: lämnar ut ett recept och låter andra modifiera det åt mig  :lick:

hemul:

 :rolleyes:

Sidor: << < (3/8) > >>