| 
			| 
					
						| Bookia | 
								|  | « Svara #15 skrivet: 2008.04.01 - 23:49:25 » |  | 
 
 Bakade dom här bullarna idag. Blandade ner ca 2msk kanel i smeten. GOTT   2 MATSKEDAR? Det blir mycket kanel i så lite smet.    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Loggat | 
 
 All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident.We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star.
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| hemul | 
								|  | « Svara #16 skrivet: 2008.04.02 - 00:22:20 » |  | 
 
 Tycker jag inte. Jag är sån att äter jag kanel då ÄTER jag kanel.    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Loggat | 
 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Vira | 
								|  | « Svara #17 skrivet: 2008.04.02 - 10:29:11 » |  | 
 
 Bookia skrev 2 MATSKEDAR? Det blir mycket kanel i så lite smet.   Dom var knappt fulla och delat på 23 bullar blir det inte mycket till var och en   . |  
						| 
								|  |  
								|  |  Loggat | 
 
 Vira |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Bookia | 
								|  | « Svara #18 skrivet: 2008.04.02 - 10:34:17 » |  | 
 
 Nåja, inget illa om kanel. En av mina favoritkryddor. När jag var dum och åt SLV kost, älskade jag att äta havregrynsgröt till frukost. Min variant bestod dock av lika delar gröt och kanel.    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Loggat | 
 
 All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident.We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star.
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| hemul | 
								|  | « Svara #19 skrivet: 2008.04.02 - 10:39:37 » |  | 
 
 Kanel kan vara gott i mat också. Men det glömmer jag alltid bort.    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Loggat | 
 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Langhol | 
								|  | « Svara #20 skrivet: 2008.04.02 - 13:42:06 » |  | 
 
 BakePro - var köper man det? Är det mjöl? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Loggat | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Bookia | 
								|  | « Svara #21 skrivet: 2008.04.02 - 14:02:22 » |  | 
 
 Det är ett proteinpulver. Kolla på Gymgrossisten  om du inte kan hitta det på hälsokostaffären på din ort.  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Loggat | 
 
 All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident.We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star.
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Fjällmor | 
								|  | « Svara #22 skrivet: 2008.05.14 - 19:10:04 » |  | 
 
 kan man ha husk istället för bake pro?
 
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Loggat | 
 
 Peace, love and all that jazz! /Fjällmor
 
 Stolt 4-barnsmor som älskar att springa barfota över fjället och har ett passionerat förhållande till sin vedspis.
 
 Viktreser från 106 kg till "må bra"vikt - dagsform? 75 kg!
 
 Hälsoreser - dagsform? Obeskrivlig. Är värkfri efter 10 år med värk...
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Vira | 
								|  | « Svara #23 skrivet: 2008.05.14 - 19:15:29 » |  | 
 
 Om det går att byta ut allt Bakepro mot husk vet jag inte   , men ca 1/3 har jag testat går bra   . Finns bara en lösning, du får göra en liten sats och pröva   . |  
						| 
								|  |  
								|  |  Loggat | 
 
 Vira |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Fjällmor | 
								|  | « Svara #24 skrivet: 2008.05.26 - 20:19:22 » |  | 
 
 gjorde denna smet ikväll, delade på hälften och smaksatte ena med kardemumma och andra med kakao och sötningsmedel... måste testa vidare...    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Loggat | 
 
 Peace, love and all that jazz! /Fjällmor
 
 Stolt 4-barnsmor som älskar att springa barfota över fjället och har ett passionerat förhållande till sin vedspis.
 
 Viktreser från 106 kg till "må bra"vikt - dagsform? 75 kg!
 
 Hälsoreser - dagsform? Obeskrivlig. Är värkfri efter 10 år med värk...
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Vira | 
								|  | « Svara #25 skrivet: 2008.06.02 - 22:50:13 » |  | 
 
 Ändringar i mitt bullrecept.
 Gamla receptet
 
 4 Ägg + 2 gulor 200g Creme fraiche
 150g Smält smör
 5g Flytande Hermesetas
 10g Bakpulver
 200g Bake Pro
 Ändras till
 6 normalstora ägg
 50g Sukrin
 300g Creme Fraiche
 210g smält Smör
 150g Bake Pro
 50g Fiber Husk
 5g Bikarbonat
 
 Blev 21st á ca 52g. Baka ca 180* 25-30 minuter.
 Sitter fast i formen när de är nybakade men lossnar bra när de legat i svalen till nästa dag.
 
 8g P, 15g F, 1g Kh/st
 
 Smakade inte sött men hade ändå en rundare smak än med hermesetasen.
 Ska smaksätta nästa sats med kardemumma, tror jag.
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Loggat | 
 
 Vira |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Hovan 
								Full Member     
								Smörklickar: 5
								  Offline 
								Antal inlägg: 201
								
								 
								Mitt sommarnöje
								
								
								
								
								
							 | 
								|  | « Svara #26 skrivet: 2009.01.19 - 21:48:48 » |  | 
 
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Loggat | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| elocinave | 
								|  | « Svara #27 skrivet: 2009.02.20 - 12:29:45 » |  | 
 
 Är ju också sugen på att baka semlor men är osäker ang. Bake Pro. Visst, det innehåller BARA vassleproteinpulver men är det så ofarlig som det låter? Åsikter? Sedan finns det ju bara i megastora hinkar och eftersom jag inte är en bakerska så känns det lite onödigt att köpa såna stora mängder   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Loggat | 
 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| Cora 
								Newbie   
								Smörklickar: 1
								  Offline 
								Antal inlägg: 8
								
								   | 
								|  | « Svara #28 skrivet: 2009.02.22 - 12:57:15 » |  | 
 
 Hej Idag är jag glad. För jag har just hittat en ny spännande sida här på nätet. DEN HÄR    och ett väldigt lockande recept. C |  
						| 
								|  |  
								|  |  Loggat | 
 |  |  | 
	| 
			| 
					
						| hemul | 
								|  | « Svara #29 skrivet: 2009.02.22 - 13:19:15 » |  | 
 
 Vira är farlig!    Välkommen hit.    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Loggat | 
 
 |  |  | 
	|  |