Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2024.12.22 - 12:30:05 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: [1]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Sedvanliga vårvinterrökningen av kött  (läst 6656 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
Tjanor
Aspirant


Smörklickar: 0
Offline Offline

Antal inlägg: 2


« skrivet: 2016.03.31 - 19:40:16 »

Nu har älgstek och hjorthjärta legat i saltlake i fyra dygn, torkat två dygn i torklådan,  kallrökts i 10 timmar och hängts på tork i torklådan för att kunna avnjutas om ca 3 veckor!
Om inte detta är ett tecken på vårvintern så vad är?
Loggat
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 63
Offline Offline

Antal inlägg: 31115



Hemsida
« Svara #1 skrivet: 2016.03.31 - 19:56:18 »

Hej du och välkommen hit!  :wave:

Man blir allt lite avis när man ser det där. :tasty:
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU!
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Sidor: [1]   Gå upp
  Skriv ut  
 
Gå till:  

Drivs med MySQL Drivs med PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Giltig XHTML 1.0! Giltig CSS!
Sidan skapades på 0.023 sekunder med 23 databasfrågor.