Fetbobbas Forum

Recept => mars => Ämnet startat av: Tjanor skrivet 2016.03.31 - 19:40:16



Titel: Sedvanliga vårvinterrökningen av kött
Skrivet av: Tjanor skrivet 2016.03.31 - 19:40:16
Nu har älgstek och hjorthjärta legat i saltlake i fyra dygn, torkat två dygn i torklådan,  kallrökts i 10 timmar och hängts på tork i torklådan för att kunna avnjutas om ca 3 veckor!
Om inte detta är ett tecken på vårvintern så vad är?
(http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160331/cec7dab1f74ba3366d4717705d8bdda7.jpg)


Titel: SV: Sedvanliga vårvinterrökningen av kött
Skrivet av: hemul skrivet 2016.03.31 - 19:56:18
Hej du och välkommen hit!  :wave:

Man blir allt lite avis när man ser det där. :tasty: