Tack så mycket för alla hejarop.
Borde ha fört en matdagbok länge sen.
Idag har jag tagit ut kycklingleverpastejen och skurit upp den i små kuber (lite sådär ungefärligt lika stora), det blev totalt 32 stycken. Trots att jag gjorde dubbel sats av pastejen och använde endast 1 dl vatten istället för 2dl grädde, som det skulle ha varit enligt receptet, blev pastejen ändå väldigt mjuk. Nästa gång bör det nog räcka med 0,5dl.
Jag tänkte väga mig imorgon igen, det ska bli intressant att se om jag har gått upp (tack vare pojkvännens fantastiska middag, och då särskilt gräddsåsen
), eller om jag har gått ner ytterligare något hekto. Det ska såklart avrapporteras här.
För övrigt, ni MÅSTE testa kycklingleverpastejen, den är så förbaskat god att det närapå måste vara olagligt. TESTA TESTA TESTA!!!
Sen kan ni buga och bocka inför idalinda, som sig bör och som hon rätteligen har förtjänat.
Frukost: 3 kokta ägg, 30g majonnäs, 30g pizzasalami
Lunch: 1 portion köttfärssås, 100g grönsaker
Middag: 1 kub leverpastej, ett kokt ägg, 10g majonnäs, te