visst är vi konstiga, än så länge.
Jag undviker vissa matsituationer, eller säger att jag har precis ätit och ta bara te .
För att förklara för andra hur man äter
( inte socker, inte laktos, inte gluten, nästan inte kolhydrater och hälst ekologiskt och utan tillsatser )
hoppsan, de flesta vanliga hembjudningar blir det problem på en gång, för det är bara allt ovannämt som finns på bordet.
Jag har kommit närmast med tänket med vegetarianer, trotts att vi LCHF-folk "äter bara bacon och kött och fett
).
Det hårdaste motståndet har jag hittat hos en mamma med en starkt överviktigt son med diabetes-1 och hos idrottare ( kolhydrater är heliga)
Samtidigt som man kan överraska dom med att berätta om Jonas Colting och livet som triatlonist ...
Jag har redan som vana att fråga folk vad de äter och inte för ja känner att det är så normalt att " matvägra". Jag tror att det enda allergi som jag inte har någon erfarenhet av är ägg och fisk- allergi ( men letar även snällt sådant som fungerar för dom) svårare är det om någon är så känslig att man inte ens kan laga maten i samma kärl som annat mat eller inte vistas i ett hem där det finns nötter / annat i skafferiet
Nu blev det lite off-topic, men
Jag tror att många av oss har hittat denna "annorlunda" kost pga. problem med allergier, hälsa mm.