Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2021.09.22 - 15:23:47 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: [1]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: vintervitkål  (läst 3737 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
idalinda
Extraterrestrial
********

Smörklickar: 41
Offline Offline

Antal inlägg: 6909



« skrivet: 2010.10.10 - 01:30:04 »

Kanske 15 st vitkålshuvud ligger nu i förrådet!
Loggat
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 31080



Hemsida
« Svara #1 skrivet: 2010.10.10 - 01:35:57 »

Gör du surkål?
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
idalinda
Extraterrestrial
********

Smörklickar: 41
Offline Offline

Antal inlägg: 6909



« Svara #2 skrivet: 2010.10.10 - 02:54:29 »

Det skulle man göra av höstkålen har jag hört , men jag vet inte om vinterkålen duger lika bra.

Jag har aldrig gjort det , inte smakat heller, så jag tror att jag måste köpa något färdigt först och testa.
Vilken sort rekommenderar du ?
Loggat
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 31080



Hemsida
« Svara #3 skrivet: 2010.10.10 - 04:45:41 »

Är det olika kålsorter eller beror det bara på när man skördar dem?

Jag vet bara en som inte är pastöriserad och det är Tistelvinds. Lär ska finnas på Coop, men jag har inte sett den.

Annars har Krakus, de som gör den goda polska ättiksgurkan. Finns på Willys och säkert andra ställen. Invandrarbutiker är ett säkert kort. Kolla bara att den är ljus i färgen, som köttet på att äpple ungefär. En del sorter är mörkare, nästan brunaktiga, och förutom att det ser ofräscht ut så är de inte goda. Jag vet inte vad skillnaden är.

Jo, sen när du fått tag på en burk så ska du inte lukta! Smaka bara och tänk på en citron. För det smakar som om man har lagt in vitkål i citron, men det luktar som gammal unken kålsoppa!
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Tina

*******

Smörklickar: 22
Offline Offline

Antal inlägg: 2830



« Svara #4 skrivet: 2010.10.10 - 05:18:06 »

På Willys har de hela kålhuvuden som är syrade, är det någon som testat det?
Loggat

hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 31080



Hemsida
« Svara #5 skrivet: 2010.10.10 - 05:54:05 »

 :max-shock:
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Sidor: [1]   Gå upp
  Skriv ut  
8: Undefined index: googletagged
Fil: /home/meow/domains/fetbobba.net/public_html/forum/Themes/core_mod/Display.template.php (main sub template - eval?)
Rad: 544