Ny här och tänkte våga mig på att dela med mig av ett av mina favoritrecept.
Köp en grillad kyckling (eller grilla själv om du har möjlighet), rensa den och
skär köttet i lagom munsbitar.
Häll ner creme fraiche samt en liten skvätt grädde i en kastrull/gryta, smula
ner ädelost (blåmögel tycker jag blir godast), krydda med svartpeppar.
Kanske lite tomatpuré, örtkrydda och eventuellt en liten skvätt buljong men
tänk på att osten i sig är ganska salt.
När såsen kokat ihop så osten är ordentligt smält tillsätter du kycklingen och
låter puttra någon minut på låg värme så kycklingen också blir varm.
Serveras med broccoli eller annat favorittillbehör.
En grillad kyckling blir till två personer (med eventuellt en matlåda), jag uppskattar
att det till en kyckling går kanske 2,5-3dl creme fraiche om man som jag älskar sås!