tack fjällmor att du skriver ner ...
för har var det kalas idag .
Jag testade lite olika varianter, basen var 6 ägg och riven ost ( så mycket att skeden kunde stå på smeten ) mätte inte mängden.
hälften fick solrosfröer den andre helften mandelflarn.
Sedan delade jag dom både och satte cheyennepeppar på varsin halva.
Det blev två ungsplåtar och färdiga var dom rätt fort på 225 grader.
Vi hade smör, kräfttjärtar, paprika och charlottenlöks gröna delar småklippta på dom.
kalas gott.
Nästa man kan testa ha vitlök i smeten .
Fördelen med dessa var att de kommer så fort , så medan dom gräddas kan man förbereda pålägget och sedan kan man njuta av dom varma.
vi hade även första satsen jordgubbar ( inte egna än , men svenska i alla fall) med grädde och egen gräddglass.
Jag tyckte inte att det blev så stor skildnad på de olika smaken, allt var riktigt gott, om jag skulle behöva välja skulle det bli "neutral med mandel" i så fall.
Alla i familjen tyckte om dom !