Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2024.11.24 - 23:33:14 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: [1]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: såsredning ?  (läst 5089 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
anod
Full Member
***

Smörklickar: 8
Offline Offline

Antal inlägg: 138



« skrivet: 2011.05.24 - 16:30:18 »

började fundera idag när jag stod å gjorde en ost o skinkpaj, va kommer det sig att när man ska reda av en sås använder man bara äggulan men när man gör äggstanningen i en paj så e det hela ägget som gäller, borde väl gå lika bra att reda såsen med hela ägget ? nån som testat ? :hm-hm:
Loggat

\"Always look on the bright side of life\"
Corny

*******

Smörklickar: 25
Offline Offline

Antal inlägg: 2562



« Svara #1 skrivet: 2011.05.24 - 16:35:10 »

Jag har för mig att det beror på att vitan koagulerar snabbare än gulan. Alltså skulle såsen isf bli "trådig", vilket ju inte ser så trevligt ut.
Loggat

Ibland så är man någon annan än den man ser ut att vara.
anod
Full Member
***

Smörklickar: 8
Offline Offline

Antal inlägg: 138



« Svara #2 skrivet: 2011.05.24 - 17:03:13 »

nä , det skulle kanske bli lite småäckligt faktiskt.
Loggat

\"Always look on the bright side of life\"
Sidor: [1]   Gå upp
  Skriv ut  
8: Undefined index: googletagged
Fil: /home/meow/domains/fetbobba.net/public_html/forum/Themes/core_mod/Display.template.php (main sub template - eval?)
Rad: 544