Jag har grubblat på din fråga länge
![:rolleyes:](https://forum.fetbobba.net/Smileys/bobba/rolleyes.gif)
Problemet är att jag ju inte har några recept. Renen är ju vårt vardagskött så jag tager vad jag haver, om man säger
![:whistle:](https://forum.fetbobba.net/Smileys/bobba/whistling.gif)
Renskav är super, vi "skavar" direkt från en fryst bit kött och steker.
Maken med lök och salt och peppar.
Storbarna med vitlök och lite hetta - lapplandskebab
![:flirting:](https://forum.fetbobba.net/Smileys/bobba/flirting.gif)
Jag gör gärna sås..
Hel bit går in i ugnen med rotsaker och hela lökar/vitlökar runt.
Grytor på kokekött är vår "pyttipanna" då blir det skåpsrensning
Citronpeppar är gott till ren tycker vi
Enbär och apelsinskal är en ny favorit i sås...
Renfettet är underbart gott att spara och ha i alla sorts mat.
Buljong kokas på benen....
Renfärs (se storbullarna med getost t.ex.), torrkött och suovas äter vi också.
har jag glömt något?
![:blink:](https://forum.fetbobba.net/Smileys/bobba/blink.gif)