räkchips
idalinda:
Jag är barnsligt förtjust i räkchips :crazy: som man kan äta på kinarestaurang.
Nu funderar jag naturligtvis hur man gör sådana.
Min första tanke är att göra maräng och blanda mixade räkor i smeten.
Eller måste dom kanske torkas och smulas till mjöl först :confused3: ?
Tänk gärna till med mig, för äggvitor och räkor kan man väl äta obegränsad och käka chips utan kolhydrater framför tv:n vore inte fel :w00t:
hemul:
Tror det blir svårt. :shake_head:
idalinda:
Vaffödå :confused3: ?
Tina:
Man kan köpa halvfärdiga räkchips i asiatiska butiker. Dom ser ut som hårda geléklumpar som man friterar. Blir jättegott men jag har ingen aning om hur mycket kolisar det är i dom.
idalinda:
oj, ska väl kolla någon gång när jag går förbi en sådan butik ! :smile:
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida