Ricotta |
<< < (7/12) > >> |
idalinda: :lmao: Det här blir bara roligare hela tiden... ok 1) syrningen till vasslet 2) låt stå över natten på rumstemperatur över natten 3) koka upp Citat från: hemul skrivet 2009.01.26 - 12:41:31 3½) Låt vasslen stå och vila ett tag så osten sätter sig. 4) sila Vasslet har jag hällt ut och bollen nja, den smakade inte så mycket, men jag ska testa det med lite något , vad-det-nu-kan -vara |
hemul: 3½) Låt vasslen stå och vila ett tag så osten sätter sig. |
kwidell: verkar vara lite pyssel med att få det hela rätt! :lick: .. men detta ska minsan provas! .. ska försöka göra ost i morgon... så då ska jag nog passa på att prova detta också! :lol: |
hemul: Kom ihåg att hälla i lite fil eller nåt då. Det kan vara därför det gick illa för idalinda. |
kwidell: OK! det ska jag koma ihåg!.... funderar på att tilsätta lite fil i ostmassan från början också... kanske det behövs för min ost?.. eftersom jag inte fått den att stelna ordentligt förut!... :confused3: .. är jättesugen på att göra en hårdost också! :w00t: |
Navigering |
Meddelandeindex |
Nästa sida |
Föregående sida |