Portionsstorlekarna och näringsinnehållet i maten
<< < (4/5) > >>
hemul:
Där ser du hur lätt det var!  :clapgrin:
Léonie:
Japp!  :yay:
idalinda:
 :shock: Måste man koka 3 dygn för att få en god buljong ??

Jag kokade någon timme bara... Styrmannen konstaterade att det blev dyra buljongtärningar om man kokade 3 dygn  :confused3:
hemul:
Tror inte man vinner något på det. Som sagt, över natten tycker jag räcker. Är det tunna ben som kyckling behöver man så klart inte koka lika länge som för märgben.

Undrar hur mycket en platta drar på ettan? Det brukar stå att stora plattan drar ungefär 2000 W på full effekt, men det står aldrig hur mycket plattorna drar på låg värme.  :blink:
Léonie:
Jag har testat att koka ett dygn och 3 dygn och tycker den som kokade 3 blev helt klart godare och mustigare i färgen...  :neutral:

Tänkte också att det inte skulle dra så mkt eftersom plattan stog på ettan. Någon som vet hur mycket el det drar per timme?  :confused3:
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida
Föregående sida