Friterade fläsksvålar

<< < (5/5)

MiaP:
Jag har varit på Kungsbyn idag och köpt buljongben bl a. De har även Borgeby's kryddor i påsar så jag försåg mig med några stycken. Det blev ett par stora fina entrecoter också. :cow:

hemul:
:ot: 

idalinda:
Citat från: hemul skrivet 2008.11.22 - 17:39:42

Tror det står i receptet. Det viktiga är att ha så varmt man törs, annars poppar de inte utan blir som mina på bilden.  :shy:

En del ben ger inte gelé. T.ex. lamm är hopplöst. Men lägger man med en fläsksvål så går det.


Jag skulle inte frågat om det hade stått på receptet hur länge man ska fritera  :club:

HUUUUUUr länge ska man fritera dom ??

hemul:
Tills de har poppat och är vackert gyllenbruna så klart!  :biggrin1:

Minns inte. Typ 3-4 minuter. Kanske kortare. :boxing:

Navigering

[0] Meddelandeindex

[*] Föregående sida