| Mynlen | 
								|  | «  skrivet: 2015.10.16 - 15:06:55 » |  | 
 
 Den är så god... tycker jag då. 
 litet färsk ingefära, riven
 vitlök, så mycket du gillar, pressad
 kokosolja (eller smör, whatever)
 buljongtärningar
 kokande vatten
 gröna bönor, skuren i munsbitar
 burk cocosgrädde
 räkor (valfri sort, brukar ha såna stora räkor)
 
 
 garnering: vårlök och chilisås.
 
 börja med att smälta fettet, lägg då i ingefäran och vitlöken och det ska puttra litet så smakerna kommer loss. Se till att det inte bränns.
 Häll på kokande vatten och lägg i bulongtärningarna
 In med gröna bönorna  och koka tills dom är halv-trekvarts mjuka.
 Sen häller du i kokosgrädden och värm det, kanske koka en minut till.
 Lägg i räkorna, dom ska sen bara värmas, inte koka längre. (tar litet mer tid om man tar frusna räkor förresten)
 
 Lägg i en skål strimlad vårlök och en dutt chilisås.
 
 Häll över soppan och njut.
 Jag brukar inte blanda såsen i soppan för då får man ibland en liten smakkick så där.
 
 Är det inte fett nog släng i kokosolja :)
 
 *burp*
 
 |