Min honung tog slut härom dagen. Burken var lite större än den nya som är 500 g. Jag tror nästa storlek är 700 g, men är inte säker. Hur som köpte jag den i augusti 2013. Det har alltså tagit mig 1 ¼ år att snaska i mig allt. Förutom det har det konsumerats ett antal matskedar socker i glass och så, men inte särkilt många. Även några msk sirap till kålpudding, ihop med stevia. Honungsburken är ofta framme däremot. Standard till revbensspjäll och broskben och äts nästan dagligen, åtminstone periodvis, till chèvre.
Vad vill jag säga med detta då? Jo, jag tror inte jag blir sockerförgiftad av mina excesser i sockerträsket. På ett år har jag alltså sammanlagt fått i mig uppskattningsvis högst 500 g socker (honung innehåller 82%) och då använder jag det ganska ofta. Det är 1.4 g om dagen. Man KAN alltså använda socker som en krydda som sätter guldkant på tillvaron. Så det så!