Resistent stärkelse
<< < (6/78) > >>
hemul:
Jaha, man ska käka det rått! Men vad intressant. Potatis innhåller alltså resistent stärkelse från början och det är uppvärmningen som gör den oresistent.
Mynlen:
Nu varkar jag inte ha fattat det helt.  ska man ata resistenta starkelset da? trodde det var just det man inte skulle ata.

*trog i skallen idag*
hemul:
Det är tydligen the new black om man får tro subbans länkar.  :tongue:

Det är nog inget man behöver undvika ivf. Det var ju i ropet för ett antal år sedan när det blev känt att potatis ändrade karaktär när den kallnade och alla åt GI.
ursprungsliv:
Citat från: Mynlen skrivet 2013.12.18 - 08:31:28

Nu varkar jag inte ha fattat det helt.  ska man ata resistenta starkelset da? trodde det var just det man inte skulle ata.

*trog i skallen idag*


Jag har ärligt talat ingen uppfattning om det är något man "ska" äta. Jag tror inte att det är något man ska undvika i alla fall.

Ska man tro på wikipedia så kan det kanske vara bra.
http://en.wikipedia.org/wiki/Resistant_starch
hemul:
Fiiiiiibrer!  :homerpeekaboo:

Nån som har listat ut om man med resistent stärkelse helt enkelt menar amylos eller är det någon annan klurig sort?
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida
Föregående sida