Hjälp med kålrotsrecept?

<< < (3/4) > >>

Ary:
Men jag är också hungrig! Men orkar inte göra maten   :smack_head: och det är ju lite tidigt än....

Men smaklig måltid Hemulen.  :dribble:

hemul:
Öppnade just ett paket med färsk kyckling som jag glömt att ta reda på. Men sista dagen är i morgon. Den luktar snusk. Det kan ju lukta illa när det ligger i sån där "skyddande atmosfär", men nu har den legat ute i luften en kvart och det är fortfarande en svag äckeldoft, fast jag får hålla näsan nära. Ska det vara så? Jag köper sånt där så sällan iom att jag köper allt kött på grossen. Beslutsångest!

Ary:
Låter inte så bra.... Jag hade ringt affären och sagt att det luktar illa fast datumet är giltligt men att jag först kan komma imorgon typ.....

Mynlen:
kyckling kan lukta snusk ibland. Men om du inte gillar lukten har det gått för långt. De hade jag häromdagen. Kycklingen ligger nu i frysen. För att kastas på måndag. Soporna hämtas varann vecka...  och då börjar soptunnan stinka för mycket...

(varann vecka vanliga och det komposterbara och varann vecka plast.)

Ary:
Ja varannan vecka komposthämtning funkar ju bra på vintern,,,,,, Räkskal, rutten kyckling och sommar/höst - not so good.  :shake_head:

Nu förstår jag varför det gärna skulle användas osthyvel till kålrot som slulle stekas. Jag skar i centimetertärningar och råstekte. Fick ge upp till slut och slänga det i micron, för att sedan steka lite till, annars hade jag nog aldrig fått mat lol. Smakade helt ok, fast lite sött. Så råstekta kålrötter, kall rostbiff och chilibea. Inte dumt alls och rätt enkelt.
Fick dock en kommentar från en amerikansk nätkompis att nyttigheten i kålroten togs ut av att jag stekte den i smör. Förklarade att smör = inte farligt men margarin = very bad. Han kan inte dra paralellen att jag inte lassar in kolisar..... nåja var och en äter vad den vill.  :flirting: Han ska förresten hålla klaffen som åt ett halvt dussin donuts till lunch!  :max-shock: Tjoho

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

[*] Föregående sida