Marsipanbröd

<< < (2/5) > >>

Mynlen:
ja

jag gjorde förr "mandelmassa" med litet vatten till en kusin som var allergisk för ägg. för normalt gör man med äggvita. Om man sen knådar eller "mosar" noga med en gaffel blir det bra ändå.
Går mycket bra att mala själv också, behöver verkligen inte vara SÅ fint.

Tina:
Jag tycker city gross färdigmalda är helt ok. Ja grädden binder ihop, funkar bra utan äggvita.

KajsaKavat:
Så gott med marsipanbröd, det får jag prova någon dag. Har CityGross ekologiskt mandelmjöl?

hemul:
Jag har ett par frågor om detta.

1. Måste man äta upp det rätt snabbt/förvara i kylen eftersom det är grädde i?

2. Blir det fast nog att forma figurer av, t.ex. små grisar?  :pig:

hemul:
Jag vill faktiskt göra marsipangrisar nuuuu!  :dribble:

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

[*] Föregående sida