Marsipanbröd

<< < (3/5) > >>

Mynlen:
gör det med vatten då, DEN håller sig länge!

hemul:
Hur fan ska mald mandel och vatten hålla ihop så det går att forma?  :huuh:

Tina:
Jag tror på äggvita om du ska göra grisar. Vet inte hur länge de håller för jag åt upp dom direkt nästan. Hade dom i kylen i alla fall.

Mynlen:
det håller ihop bättre än du tror Men Tina har rätt, ta äggvita. Det är det normala. Tänkte inte på att du klarar äggvita. Brukar hålla sig länge. Även den med vatten men man ska se till att det är så litet vatten det håller ihop, så tillsätt droppsvis och knåda osv.

jag HAR gjort mandelmassa med vatten figurer för flera år sen!

hemul:
Ja, jag har noterat att det är äggvita i vanliga recept. Men jag trodde det sockret som gjorde det smidigt och höll ihop det. Skulle vilja göra lite nyttigare godis till några grannbarn till påsk. Kan var kul att kunna ge dem nåt gott nån annan gång också, jag har ju aldrig nåt. De äter redan mina chokladbollar med stevia med god aptit, så stevia funkar. Jag har iofs socker utanpå, men lite socker kan jag ju ha i marsipanen också.

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

[*] Föregående sida