Marsipanbröd
Tina:
Har ikväll testat att göra marsipanbröd. Nu blir det inget exakt recept men gjorde ungefär så här.
1/2 dl mandelmjöl
4 nypor steviasocker, här får man testa sig fram då de olika blandningarna är olika söta
ca 2 tsk vispgrädde till bra konsistens
1 tsk mörk rom ifall man vill
2 rutor choklad att doppa i.
Blanda ihop, forma små limpor, smält chokladen och doppa ner limporna.
hemul:
Bara mixar du alltihopa? Och vad är steviasocker? Sån där blandning med erytritol?
Tina:
Ja precis, sukrin och stevia, blir inte samma bismak av det.
Tina:
Jag rörde ihop med en gaffel. Alldeles för enkelt och gott. Tur att jag har slut på choklad.
hemul:
Jaha, var det sånt där köpt mandelmjöl? Det är så klart finare än det man gör själv. Är det grädde som gör att det håller ihop?
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida