Surkål?

<< < (4/5) > >>

hemul:
Jamen det borde ju ha blivit gott! Jag trodde du åt den som den var.

Fast det kräver nog lite tillvänjning. Jag var inte heller van att äta det från barnsben. Var nog lite misstänksamt därför att det låter rätt äckligt och p.g.a. lukten. Man borde säga syrad kål i stället. Låter mycket trevligare. Surkål känns som sur disktrasa.

Nizhoni:
Fast jag måste säga att lukten i sig inte är direkt avskräckande faktiskt, den var inte alls så äcklig som jag förväntat mig. Det är mycket som luktar lite suspekt men som smakar bra ändå.

hemul:
Nä, den pastöriserade luktar väl gammal kålsoppa, typ. Hemgjord luktar prutt.  :nod-yes:

Nizhoni:
Då håller jag mig nog till den pastöriserade.

hemul:
Det är ju bara ur burken, dummer! Den fortätter efterjäsa i kylen efter som den inte är stendöd som den pastöriserade och då bildas det, ahem, gaser. :biggrin1:

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

[*] Föregående sida