Kan man saltkoka all kött?
hemul:
Jag aldrig gjort saltrulle, så jag vet inte.
Corny:
Hoppas att jag har fattat rätt här. Du vill alltså ha förslag på kött som blir gott om man lägger det i saltlag? :blink: Isf: Fläsklägg, oxbringa, skinka. Har läst någonstans om rimmad kyckling också, men har inte en aaaaning om hur det smakar, för det har jag aldrig ätit.
anod:
om inte jag e helt ute o cyklar ( vilket faktiskt händer att jag gör ibland) så e rullen ett stenhårt o segt kött om man till äventyrs skulle försöka sig på att steka det.
allt framdels kött nästan e väl kok-kött o borde väl passa att rimma ?
Ninnan:
skulle man inte kunna ha det som julgransdekorationer, skivade i hjärtan, hållbarheten är ju bra i och med saltet :redface:
Ninnan:
Jag har inte heller rimmat kött. Hur får man en rund skinka till en rulle? :hm-hm:
Jag förknippar saltrulle med smörgåspålägg :ignore: vad använder ni den till?
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida
[*] Föregående sida