Kan man saltkoka all kött?

<< < (2/8) > >>

hemul:
Jag aldrig gjort saltrulle, så jag vet inte.

Corny:
Hoppas att jag har fattat rätt här. Du vill alltså ha förslag på kött som blir gott om man lägger det i saltlag?  :blink: Isf: Fläsklägg, oxbringa, skinka. Har läst någonstans om rimmad kyckling också, men har inte en aaaaning om hur det smakar, för det har jag aldrig ätit.

anod:
om inte jag e helt ute o cyklar ( vilket faktiskt händer att jag gör ibland) så e rullen ett stenhårt o segt kött om man till äventyrs skulle försöka sig på att steka det.
allt framdels kött nästan e väl kok-kött o borde väl passa att rimma ?

Ninnan:
skulle man inte kunna ha det som julgransdekorationer, skivade i hjärtan, hållbarheten är ju bra i och med saltet  :redface:

Ninnan:
Jag har inte heller rimmat kött. Hur får man en rund skinka till en rulle?  :hm-hm:
Jag förknippar saltrulle med smörgåspålägg  :ignore: vad använder ni den till?

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

[*] Föregående sida