Bacon explosion! Grillat är godast!

<< < (5/8) > >>

Lisbeth:
Jag lade min i en ugnsform. Tog "vätskan" som bildades och gjorde sås på. Blev gott men ganska salt

Mynlen:
det blev.... torrt.  :sad:
visserligen var smaken bra, och jag hade inte saltat köttfärsen så det var inte för salt. Men varför den blev så torr vet jag inte men det är ett problem jag har hela tiden med köttfärs...  :shake_head: vet inte vad jag kan göra mot det..

Principen var god!!!  det kommer jag säkert att prova igen men men men.. det torra..

kwidell:
 :hm-hm: hum... hade du den i en form eller på galler? .. när maken min gör köttfärslimpa har han den i en brödform  :lol: så den blir omsluten ordentligt.. och när den krymper och släper ifrån sig vätskan så badar den i det och blir jättesaftig  :dribble:

/LO:
Ugnstermometer 75 grader! För mager bacon? För lite ost?

Nora:
 :thumbsup:      :clapping:

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

[*] Föregående sida