leverpastej
<< < (3/11) > >>
Fjällmor:
 :worshippy: aaaaameeeennnnnn  :worshippy:

Här konsumeras leverpastej på flatbröd som mellanmål efter skolan varje vardag. GISSA om jag ska prova ditt recept vid tillfälle?! Jag lär spara massor med cash!!!  :thumbsup: :clapping: :yay:

Thank's luv! 

 :flowers:

/Fjällmor

idalinda:
jag gjorde mer leverpastej  igår.

Jag delade den 900g paketen av kycklinglever i 4 delar och fryste de två.
Så kvar hade jag  ca. 200g lever och det stekte jag tillsammans med en gullök och 3 vitlöksklyftor , sedan blev det väl 1/2 tsk salt och ca 1/2 tsk svartpappar, in i mixern och en skvätt vispgrädde me´.
Det smakar inget vidare då när man har precis mixad det, men några timmar i kylen gör sitt , och det hela har förvandlats till leverpastej.

HELA familjen tyckte om den  :thumbsup:, jag hade kvar lite nöttpannkaka och när de smakade leverpastejen med detta " bröd"  fick den OK från alla !

Vår 13-årig kock har masstillverkad nu nöttpannkaka ( utan sötning) så nu finns det bröd med pålägg  :clapgrin:
skogsstjrna:
Citat från: idalinda skrivet 2008.02.23 - 19:49:08

jag gjorde mer leverpastej  igår.

Jag delade den 900g paketen av kycklinglever i 4 delar och fryste de två.
Så kvar hade jag  ca. 200g lever och det stekte jag tillsammans med en gullök och 3 vitlöksklyftor , sedan blev det väl 1/2 tsk salt och ca 1/2 tsk svartpappar, in i mixern och en skvätt vispgrädde me´.
Det smakar inget vidare då när man har precis mixad det, men några timmar i kylen gör sitt , och det hela har förvandlats till leverpastej.

HELA familjen tyckte om den  :thumbsup:, jag hade kvar lite nöttpannkaka och när de smakade leverpastejen med detta " bröd"  fick den OK från alla !

Vår 13-årig kock har masstillverkad nu nöttpannkaka ( utan sötning) så nu finns det bröd med pålägg  :clapgrin:


system32 såklart?!  :worshippy:

Låter ju kul, förutom att jag aldrig har gillat leverpastej...
idalinda:
Citat från: skogsstjrna skrivet 2008.02.23 - 20:30:13

Citat från: idalinda skrivet 2008.02.23 - 19:49:08

jag gjorde mer leverpastej  igår.

Jag delade den 900g paketen av kycklinglever i 4 delar och fryste de två.
Så kvar hade jag  ca. 200g lever och det stekte jag tillsammans med en gullök och 3 vitlöksklyftor , sedan blev det väl 1/2 tsk salt och ca 1/2 tsk svartpappar, in i mixern och en skvätt vispgrädde me´.
Det smakar inget vidare då när man har precis mixad det, men några timmar i kylen gör sitt , och det hela har förvandlats till leverpastej.

HELA familjen tyckte om den  :thumbsup:, jag hade kvar lite nöttpannkaka och när de smakade leverpastejen med detta " bröd"  fick den OK från alla !

Vår 13-årig kock har masstillverkad nu nöttpannkaka ( utan sötning) så nu finns det bröd med pålägg  :clapgrin:


System32 är inte kocken, han kommer att leva på köttfärs när han flyttar hemifrån.
Det är mellansonen som är kocken... lagar maträtt efter maträtt varje lördag !
Denna kock älskar inälvsmat och feta matbitar  :crazy:


hemul:
 :lol:
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida
Föregående sida