Frityrsmet
<< < (3/6) > >>
hemul:
Du har fritös va?  :clapping:
kwidell:
yepp! :lol: visst har jag det!.. ska bara införskaffa ny olja till den också.. och ta något lämpligt att fritera!. sen så blir det middag! :tongue:
hemul:
Vad sägs om friterade räkor och friterad kyckling med sötsur sås (stevia)?  :clapgrin:
kwidell:
 :lick: Det låter inte helt fel nej!.. har du nått recept på den där sötsura såsen tro?.. för det har jag aldrig lagat själv! :lol:
Corny:
Finns ett recept här inne under namnet kinasås. Om du vågar dig på att ha lite väl mycket kolhydrater i såsen, så går det utmärkt att blanda ihop vatten, soya, vitvinsvinäger, socker av något slag (fast det ska INTE vara speciellt mycket. Jag brukar använda 1-2 tsk till ca 3 dl sås, med fördel den mindre mängden. Men smaka dig fram...). Koka upp och red med lite potatismjöl. Krydda med lite peppar, ingefära och ev. lite paprikapulver. Jöklar, jag höll på att glömma att man ska ha i lite neutral olja också. Raps är helt ok! Fast egentligen ska det ju vara jordnötsolja till sån mat!
Navigering
Meddelandeindex
Nästa sida
Föregående sida