Rökt älgkött?
MiaP:
Om du är rädd för gångarna i älglevern kan du ju alltid mala till färs och göra leverfärsbiffar med äggulor och grädde som Wallenbergare ungefär, men glöm inte att lägga levern i mjölk en timme innan du mal den. Går även att köra i food-processor.
:wave: :yay:
Nizhoni:
Varför ska man lägga den i mjölk? :confused3:
Så jag kan mala levern med min matberedare, med riv-verktyget då? Många frågor blir det. :blush:
Det lät väldigt gott och bra med leverfärsbiffar. :nod-yes: :drool:
hemul:
Har du svårt att se gångarna, hur ska du då klara rå leverfärs? :lol:
MiaP:
:moose:
Lägg den i mjölk för att den ska bli mildare i smaken.
Och använd kniven inte rivskivan.
hemul:
Är älglever gott? Den är hårdare än nötlever va?
Navigering
[0] Meddelandeindex
[#] Nästa sida
[*] Föregående sida