Rökt älgkött?

<< < (3/3)

Nizhoni:
För mig är det skillnad på om maten förbereds eller ligger på tallriken, att se gångarna vid tillagningen går därför bättre.  :nod-yes:

Mildare smak kan säkert behövas, i alla fall när man inte äter älglever så ofta. Ska jag bara dela levern i mindre bitar och lägga ner i matberedaren och sedan köra igång?  :confused3:

Ni är så duktiga på att hjälpa till, tack!  :flowers:

hemul:
Jag är tvärtom. Tycker det är rätt äckligt att hålla på mer rå lever, jag. Men jag stålsätter mig!  :cool:

Nizhoni:
Jag gillar inte rått(?) kött alls och är ännu petigare med vad jag stoppar i munnen, men jag försöker lära mig att äta mer av det synliga fettet på kött. Plus att jag tycker det är lättare att stålsätta sig när det inte ska i munnen.  :neutral:

Navigering

[0] Meddelandeindex

[*] Föregående sida