Rökt älgkött?
Nizhoni:
För mig är det skillnad på om maten förbereds eller ligger på tallriken, att se gångarna vid tillagningen går därför bättre. :nod-yes:
Mildare smak kan säkert behövas, i alla fall när man inte äter älglever så ofta. Ska jag bara dela levern i mindre bitar och lägga ner i matberedaren och sedan köra igång? :confused3:
Ni är så duktiga på att hjälpa till, tack! :flowers:
hemul:
Jag är tvärtom. Tycker det är rätt äckligt att hålla på mer rå lever, jag. Men jag stålsätter mig! :cool:
Nizhoni:
Jag gillar inte rått(?) kött alls och är ännu petigare med vad jag stoppar i munnen, men jag försöker lära mig att äta mer av det synliga fettet på kött. Plus att jag tycker det är lättare att stålsätta sig när det inte ska i munnen. :neutral:
Navigering
[0] Meddelandeindex
[*] Föregående sida