Rökt älgkött?

(1/3) > >>

Nizhoni:
Vad gör man med en bit rökt älgkött? Jag vet tyvärr inte om en är både rökt och saltad eller bara rökt. Är det bara att skiva tunt till typ pålägg, eller?  :confused3:

Och älglever, är det någon som har ett gott recept för lever?  :smile:
Och hur i förbereder man levern, jag tål inte att se gångarna när jag äter.

Ja, jag är fortfarande helt okunnig i köket. Men det tar sig.  :blush:

Cowboy:
Skiva och ät! Du behöver inte lägga det på nåt.

Nizhoni:
Ungefär som att äta torkat kött?  :confused3:

Ska nog ta fram biten från frysen någon dag och testa, det låter ju gott!  :smile:

hemul:
Har aldrig ätit rökt älg, men det borde väl vara gott till samma saker som annat rökt kött. T.ex. med äggröra till frukost eller med någon gräddig gratin till middag.

Nizhoni:
Mmm, nu blev jag hungrig!  :drool:

Just rökt älgkött har jag aldrig ätit, men annars har älg- och renkött varit vanligt hemma när jag var liten.  :smile:

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida