aubergini, spetskål och rödkål recept !

<< < (3/4) > >>

hemul:
Skulle man kunna göra chips genom att bara steka på skivorna så de får färg och sen torka dem i torkapparaten?

Tina:
Du får väl prova.

hemul:
Men jag frågade ju idalinda för att det är hon som har en tork ju!   :club:

Såg du förresten kartan med vägen till ryssboden jag la upp?   :whistle:

MiaP:
Jag säger som dom andra, prova, det går ju säkert att köra spetskålen som underlag till köttfärssås men då kan man ju lika gärna ta vanlig vitkål, spetskålen är ju mjällare, så jag skulle ta den till gräddkokt eller stuvad till köttfärsbiffar. :cheese: Det passar alltid bra med ost på aubergine. Om du vill göra fyllda så stekde urgröpta halvorna på innersidan lite grand bara innan du fyller med en god köttfärssås sen på med en god vit sås med mycket ost i och toppa sedan med ytterligare lite riven ost på toppen. In i ugnen ca 30 min i 175 grader tills det blir lite brunt. :cheese: :sheep2: använd gärna lammfärs.

Tina:
MiaP det där lät mumsigt. Hemul, nej dat har jag missat, tack!

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

[*] Föregående sida