aubergini, spetskål och rödkål recept !

<< < (2/4) > >>

Tina:
Skiva auberginer rätt tunt. Pensla med olja och strö lite salt på. Kör in i ugnen tills de får färg och låt dom svalna lite. Blir goda chips som man kan ha olika guckor på eller äta som de är.

hemul:
Smart! Ska man ha låg värme eller kör man på bara?  :lick:

idalinda:
chips är alltid värd att testa !
Så hur är det med värmen och tiden frågar jag också ?
Likaså undrar jag fortfarande om spetskål skulle bli gott i ugnen under köttfärssåsen ?
guckor ? ?  :confused3: guagamole , kanske ?

Tina:
200 grader i 20 min.

idalinda:
tack  Tina, ska testa pumpachips , auberginin är slut nu.
Jag hade inte så många för jag bara testade att odla det i år.

Navigering

[0] Meddelandeindex

[#] Nästa sida

[*] Föregående sida