Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2024.11.24 - 00:56:00 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: [1]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Sött av socker - men inte så mycket  (läst 3537 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 63
Offline Offline

Antal inlägg: 31115



Hemsida
« skrivet: 2009.09.06 - 16:04:37 »

Impulsgjorde ett par svartavinbärskwimuler när jag fick en slatt hemulbrödssmet över och inte ville grädda en plåt till. I hasten glömde jag alldeles att tillsätta sötning. Inte så gott. Vad göra? Jag tog och doppade kwimulerna i strösocker och skakade av dem ordentligt. Det blev supergott och jag fick flottyrmunksvibbar. Märktes inte alls att smeten inte var sötat. Hur mycket socker kan det fastna på en kwimul? 1 g? 2 g? Max.

Det är ju så med salt också, att om man inte saltar köttet vid tillagningen utan "saltar efter" så går det åt mycket mindre salt. Så att bara "ytsockra" kanske inte är en så dum idé för oss som kan tänka oss något enstaka gram av det vita giftet ibland.
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU!
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Sidor: [1]   Gå upp
  Skriv ut  
8: Undefined index: googletagged
Fil: /home/meow/domains/fetbobba.net/public_html/forum/Themes/core_mod/Display.template.php (main sub template - eval?)
Rad: 544