Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2024.03.29 - 07:38:04 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: 1 2 [3]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Salami  (läst 15372 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
Shyan
Jr. Member
**

Smörklickar: 2
Offline Offline

Antal inlägg: 69


« Svara #30 skrivet: 2011.03.25 - 09:58:11 »

Det kan ju aldrig vara mer än 100%. 100% är ju hela korven, det kan ju inte vara mer kött i korven än vad det är slutlig korv. Det kan ju inte vara 130g kött i en korv som väger 100g. Fine om den är torkad att det har gått 130g färskt kött till 100g torkad korv men då kan de ju inte rimligtvis skriva 130% kött. 100% är ju allt som är, allt som finns, och korven på 100g är ju 100% av korven. Om jag inte har fel för mig hörde jag på radion i bara förra veckan att det var ngn produkt/företag som blivit anmäld för att ha angett att deras produkt innehöll över 100% av någon ingrediens. Nu rörde jag säkert ihop korvarna  :shy:

Du hörde rätt, det stog i AB oxå så inte rörde du ihop några korvar här inte :)
Loggat
Sidor: 1 2 [3]   Gå upp
  Skriv ut  
8: Undefined index: googletagged
Fil: /home/meow/domains/fetbobba.net/public_html/forum/Themes/core_mod/Display.template.php (main sub template - eval?)
Rad: 544