Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2021.03.08 - 13:56:37 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: 1 [2]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: Vad kan man doppa i chokladen?  (läst 10874 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
Corny

*******

Smörklickar: 25
Offline Offline

Antal inlägg: 2562



« Svara #15 skrivet: 2011.02.06 - 10:57:11 »

+smör och lite socker. Chokladbollar. Mums!  :drool:
Loggat

Ibland så är man någon annan än den man ser ut att vara.
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 31058



Hemsida
« Svara #16 skrivet: 2011.02.06 - 11:04:02 »

Hur ska du kunna doppa smör och socker i funduen?  :pippi:
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
/LO

******

Smörklickar: 17
Offline Offline

Antal inlägg: 1269



« Svara #17 skrivet: 2011.02.06 - 16:32:33 »

Hur ska du kunna doppa smör och socker i funduen?  :pippi:
På samma sätt som frysta hallon, rulla till bollar och ha dem kalla, sedan håller man med pincett.
Loggat




LCHF-are sedan september -06. Gått en graviditet på LCHF. Jag mådde utmärkt och födde ett friskt barn.
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 31058



Hemsida
« Svara #18 skrivet: 2011.02.06 - 23:58:33 »

Men hallon smälter väl inte!  :lol1:
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Ekub
Superhero
******

Smörklickar: 15
Offline Offline

Antal inlägg: 1471


« Svara #19 skrivet: 2011.02.07 - 08:10:57 »

Tror bacon och choklad kan bli intressant kombination, såg ett amerikanskt kakrecept med karameliserad bacon. Var en paj har jag för mig. Sen såg jag ett danskt program där de gjorde fläskstek och hade chokladsås till så varför inte, nästan samma ju  :whistle: Harry i kökkenet lr ngt sådant heter programmet. Såg gryyyyymt gott ut!!!  :inlove:

...annars tror jag också på att doppa bitar av kokos. Måste det vara choklad då? Man kan ju göra ostfondue, och chevre lät fantastiskt gott att göra ngt med. Kanske doppa bacon i en chevrefondue?!  :drool:
Loggat

Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv - Kierkegaard
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 31058



Hemsida
« Svara #20 skrivet: 2011.02.07 - 08:16:14 »

Ja! Så klart! Jag tänkte ju testa, men har alldeles glömt bort. :smack_head:
http://forum.fetbobba.net/index.php/topic,974.0.html
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Ekub
Superhero
******

Smörklickar: 15
Offline Offline

Antal inlägg: 1471


« Svara #21 skrivet: 2011.02.07 - 08:17:54 »

Hur tokigt det än låter tror jag ärligt att det kan vara gott  :crazy:
Loggat

Att våga är att förlora fotfästet en liten stund. Att inte våga är att förlora sig själv - Kierkegaard
hemul
Administrator
*****

Smörklickar: 62
Offline Offline

Antal inlägg: 31058



Hemsida
« Svara #22 skrivet: 2011.02.07 - 08:20:12 »

Absolut. Knaprig sälta och choklad = rätt. Jag tänkte testa att göra chokladbitar med knaperstekta baconbitar i å förut.
Loggat

Fett är fint! | Marit Paulsen, go home! | Sverige ut ur EU! | Fat is the new thin.
Glucose is the energy of life - Robert  Lustig
Sidor: 1 [2]   Gå upp
  Skriv ut  
8: Undefined index: googletagged
Fil: /home/meow/domains/fetbobba.net/public_html/forum/Themes/core_mod/Display.template.php (main sub template - eval?)
Rad: 544