Fetbobbas Forum

Forum för folk som tycker
fett är fint!

 

Vi har förstått att kostråden är alldeles galna. För mycket kolhydrater och för lite naturligt fett gör oss sjuka. Gifter och tillsatser gör oss sjukare.
Vi vill äta naturlig, näringsrik och opåverkad mat.

Tapatalk enabled RSS feed 2019.07.23 - 06:53:51 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Startsida   Hjälp Sök Kalender Logga in Registrera  
Sidor: 1 [2]   Gå ned
  Skriv ut  
Författare Ämne: dagens måltid  (läst 4133 gånger)
0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
idalinda
Extraterrestrial
********

Smörklickar: 41
Offline Offline

Antal inlägg: 6909



« Svara #15 skrivet: 2010.06.15 - 23:11:22 »

hmm, jag måste fundera, men jag tror mig nästan bestämt att jag har förvällt dom, för jag förväller ju alla andra grönsaker som jag fryser in.
Så ja , så måste jag ha gjort med den.

bra att du tog upp frågan, för det finns inga garantier att jag kommer ihåg sånt till nästa år.
jag har inte odlat och förvällt squach åratal .

Att göra saft med vinbär har jag långa traditioner om , den har jag kokat sockerfritt över 20 år så där har jag inge problem med rutiner,
men nya testsaker måste blir rutin dom med.

Squach ska frysas mer , den saken är klar !
Loggat
Sidor: 1 [2]   Gå upp
  Skriv ut  

 
Gå till:  

Drivs med MySQL Drivs med PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Giltig XHTML 1.0! Giltig CSS!
Sidan skapades på 0.066 sekunder med 24 databasfrågor.