Här kommer ett bröd som inte är så äggigt. 
Bli inte förvånade över att solrosfröna blir lila, för det blir dom av bikarbonaten  . Men det är inget farligt  
100g linfrö, 
50g fibrex, 
30g solrosfrö, 
100g fiber husk, 
25g sesamfrö, 
10g salt, 
125g Bake Pro, 
15g bikarbonat. 
Blanda detta ordentligt och tillsätt sedan: 
280g crème fraiche, 
2 ägg (ca 110-120g), 
100g smör (smält o. avsvalnat), 
2,5dl vatten. 
Känns smeten för stabbig tillsätt mer vatten. 
Lägg i en 2liters bakplåtpappersklädd form. 
Grädda i 175º ca 90 minuter. 
Stäng av ugnen och ta ur limpan ur formen och låt den kallna i ugnen på ett galler. 
Skär den i ca ½cm tjocka skivor, ju tunnare desto bättre 

15g P, 23g F, 2g Kh, 283Kcal/100g
Jag gör oftast dubbel sats och fryser in, då slipper man baka så ofta 
