Hur gör man skivbar leverpastej?

Sidor: << < (4/7) > >>

hemul:

Nu har jag tinat en bit. Jag kan inte säga att jag märker nån större skillnad på pastejen, speciellt inte efter att ha mosat till den lite.

berittis:

Låter bra. Jag lagade kycklinglever pastej idag. Men den är inte skivbar. Lite grov i konsistensen men det gillar jag. Jag använde det här receptet: http://mariannslchf.se/kycklingleverpastej-kramig-mild-och-fet/   :lick:

hemul:

Nä, min är ju inte heller skivbar. Bara vanlig.

berittis:

Här är ett annat leverpastejrecept med potatismjöl i så det kanske går att skiva. Har inte testat att laga den ännu.
http://taffel.se/recept/kycklingleverpastej-med-bourbon

hemul:

Nä, det är inte mjölet det hänger på. Det är att den kokas och kanske proportionerna. Sån skivbar man köper är ju helt annorlunda mot bredbar.

Grejen med min fixering vid bredbar var att jag kom på att det var så gott att skära skivor och lägga gurka på så kan man äta som små smörgåsar utan bröd. Men den man köper är ju vetemjöl in och jag vill inte äta det i några mängder.

Sidor: << < (4/7) > >>