Mjölkningen fungerar nu finfint, men jag är tillbaks till paleostadiet.
Alltså mjölken fungerar inte, inte ens den äkta
. Näsan rinner, det är höst nu kan jag meddela.
Men sonen-den-laktosintoleranta mår prima av kossamjölken.
Styrmannens mageproblematik försöker trixas igen, han vill ju bli av med sina mediciner.
Så han har kört nu rätt ensidigt gryta/kött och rotmos ett par veckor + lite surkål och någon msk sura mjölkprodukter då och då. ( syns på vågen verkligen!)
Mina funderingar går nu åt paleohållet även för honom ( läste att någon blev av med sin losec-medicin med paleo...).
Vad jag förstår så är paleofolket lite fettskrämda och varnar för mättat fett... så tänker vi inte bli utan smör ska det va.
Den hårda osten fungerar också, så frågan är om jag skulle koka sånt under hösten när jag får en vettig förvaringstemperatur i förrådet....
Men jag vet inte om jag orkar börja.
Vet någon om det är kasein i vasslen?
Jag måste läsa mig mer om kasein helt enkelt.