Funderade lite på det som idalinda skrev i min lowcarbtråd om smör, och att hennes laktosintoleranta familjemedlemmar tålde smör. Hur är det med ost, undrar jag. Ska inte också det innehålla låg halt av laktos? Åtminstone den hårda varianten? Undrar såklart också över den mjuka, för det är den som är godast! Mögelost, menar jag såklart!
För jo, jag tror att jag fixar lite smör och lite ost, men grädde åt jag igår, och det var ingen bra idé! Så det tänker jag utesluta alltid i fortsättningen. OM jag någonsin ska äta det igen så ska det vara värt det big time! Då ska det vara så gott att man nästan vill äta det varje dag!
En annan fundering här, vad gäller mjölkprodukter. Är det skillnad på laktoshalt i get-, får- och komjölk? Någon som vet? För jag hittar ingen uppgift någonstans. Dock vet jag ju att jag mår bättre av ost än av mjölk och grädde nu. Alltid något!