
1 pkt bacon
1 gul lök
1 kg blandfärs
2 stora ägg
2,5 dl grädde
150-200 gr fetaost (har provat både 150 och 200, gott båda men lite olika karaktär på rätten)
svartpeppar 
Fräs hackad bacon + lök
Blanda med färs, ägg, grädde, fetaost och svartpeppar (inget salt)
Tryck ut i vid ugnsform, behöver ej smörjas.
Från och med nu kör jag dock dubbla mängden, lagom till vår långpanna. 
Till pensling:
Olivolja
Ajvar
Lite tomatsås från kastrullen
En skvätt soya. 
Pensla färsen och sätt in på 200 graders ugn 50-60 min. 
På bilden serverades lådan med svamp & purjofräs och en långkokad tomatsås. 
Tomatsås: 
Lök och vitlök
Olivolja och smör
Ajvar
2 brk cocktailtomat
Salt
Svartpeppar 
Koka tills den är mer orange än röd ;-) 
Ikväll njöts vi denna låda med krispiga salladsblad och stekt halloumi. 
Mumz!
/Fjällmor