buljonger

Sidor: << < (9/10) > >>

hemul:

Det har du rätt i, soppa är ett bra sätt att göra av med överbliven buljong.  :nod-yes:

Tina:

Ja det var bra tips. Ikväll har vi i alla fall ätit höna med currysås. Jag fräste curryn i smör, hällde på buljongen från koket, grädde och creme fraiche. Jösses va gott det var. Bara måste få fatt i fler höns.

Sorla:

Citat från: Tina skrivet 2010.04.07 - 21:35:34
--
Ja det var bra tips. Ikväll har vi i alla fall ätit höna med currysås. Jag fräste curryn i smör, hällde på buljongen från koket, grädde och creme fraiche. Jösses va gott det var. Bara måste få fatt i fler höns.

--

Åååh det där lät gott!  :eating:

idalinda:

Kan man börja buljongkoket med genomfrysta ben ?

Vi använde den sista färdiga buljongen från frysen i lördags och nu är det dax att koka mer.
Så kan jag jag starta med ben direkt från frysen eller måste man tina upp dom först ?

Corny:

Om du bara lägger i dem i vatten, och inte steker benen först, så ska väl inte det vara några problem. Benen tinar ju efterhand.

Sidor: << < (9/10) > >>