Hör ni !
Under förra helgen åt vi väldigt kungligt : Majskyckling ( från svenska gårdar, fodrat med MEST närodlat majs)
Varför får man inte icke-gen-manipulerade majskycklingar någonstans idag
, för detta var verkligen en upplevelse utöver det vanliga,
och det var priset också kan jag säga ( det fanns inte någon prislapp vid hyllkanten) men jag bestämde mig att testa om det skulle vara någon skildnad.
När jag senare såg kvittot : 180 kr / kg visste jag inte vad jag skulle säga, tur att vi hade då redan käkat maten...
men den måltiden kostade bara i kycklingen ca. 250 kr !
( delat på 5 pers och det blev faktist lite över också ...
Det andra var naturbetande nötkött- bitar, jag testade dom billigaste ( 200kr / kg) bitarna.
Sådana köttbitar har jag inte fått på minst senaste 20 åren !
Så möra, mjuka, goda , fina, något helt annat än dom som jag inte ens orkar steka / köpa längre ( vanlig nötkött) för de är sega och konstiga.
Nej, om jag vill äta kött härefter är det naturbetande!
Köttfärsen har vi redan av den varan, men sådana här bitar blir det härefter, kanske bara en gång i månaden, men bara prima vara !
Våga testa ni som inte har gjort det !