Jag fick klara mig själv som vanligt.
Just den jag sett verkade vara slut, men de hade flera andra lufttorkade skinkor till det priset (ser aldrig grejerna i deras flygblad!). Köpte en som hette Schwarzwald. Det bästa var att de hade kvar fortfarande av den där prosciutton som var så god! Köpt 2 bitar till på dryga kilot stycket. De håller till slutet av maj. Julskinka - my ass!
Jag tycker också att den del av deras grejer verkar hålla väldigt hög kvalité. Men samtidigt misstänker jag att det kanske inte är den bästa råvara, kanske såna där polska fabriksgrisar som grisar ner Östersjön. Det är ju oerhört svårt med chark att veta varifrån grejerna kommer egentligen. Å så får jag lite dålig smak i munnen när jag sitter där och snaskar i mig.
Nä, nu är det brådis. Måste hinna både baka och skiva skinka med maskinen innan det blir oanständigt sent. Bor ju i flerfamiljshus, jag.