Det finns mycket här i värden som jag inte har ätit, inte ens smakat
... inlagt sill är en sådan sak som jag vägrar smaka.
Kaffe smakade jag när jag var 5 år och tyckte inte om smaken, nu har jag testat några gånger under vintern för maken sade att det
skulle hjälpa tarmen ... tja, ingen stor effekt trotts massa cocosfett, och gott var det fortfarande inte enligt mig
Men denna ricotta är jag redo att testa.
Min ica-butik säger att arla har inte ekologiskt gammelmjölk i sin sortiment,och jag såg listan , det stämde
Hjälper det om man majlar och gråter till Arla ??
För det är ingen vits att börja koka färskost av icke-eko-mjölk, jag gillar ju färsosten färsk, men om man gör hemulbröd så blir det inte så stor
skildnad om man gör det på keso eller egen färskost, jag kör ju den pannkaka varianten ändå när jag måste alltid göra 2-3 plåtar på en gång så att det
skulle räcka till oss överhuvudtaget.